Uvádzame hravú novinku: Fullove mikinový workshop!

Events  ·  September 3 2018

Jeseň v ateliéri LS. bude hravá a farebná! Uvádzame na trh novinku – Fullove mikinový workshop.

Chcete si nadizajnovať svoju vlastnú Fullove mikinu?

https://www.lenkasrsnova.com/

Prihláste sa na náš workshop, kde si otestujete svoje kreatívne schopnosti! Je určený vám všetkým, ktorí radi tvoríte, milujete originálnu lokálnu módu a chcete nahliadnuť do procesu navrhovania, dizajnovania, aj krajčírskeho remesla.

S radosťou vás pozývame na Mikinový workshop, kde si pod vedením Lenky Sršňovej vytvoríte vašu vlastnú Fullove mikinu.

Kedy bude workshop prebiehať?

Náš prvý mikinový workshop sa bude konať v sobotu 22. septembra od 10:00 do 12:00 v Ateliéri LS. na Račianskej 22/A v Bratislave.

Ako bude workshop prebiehať?

• Na úvod vás Lenka Sršňová prevedie kolekciou Fullove, inšpiráciou a jej silným príbehom.
• Budete si môcť vybrať farbu vašej mikiny z našich skladových zásob, pomeráme vás a spolu vystrihneme predný diel odevu.
• Vyberiete si svoje zvieratko alebo inú fullovskú aplikáciu, ktorú si ozdobíte podľa vašich predstáv textilnými ozdobami.
• Vašu mikinu následne došijeme a keď bude hotová, dohodneme si s vami odovzdanie.

Všetko sa bude odohrávať v príjemnej atmosfére nášho ateliéru, kde vám pri kávičke a limonáde radi ukážeme, ako vznikajú naše farebné kolekcie. Od Lenky sa dozviete, aké novinky chystá na ďalšiu sezónu a možno uvidíte aj našu najnovšiu kolekciu, ktorú oficiálne predstavíme v októbri na podujatí Fashion LIVE! :)

Ako sa môžem na workshop prihlásiť?

Na workshop sa môžete prihlásiť priamo cez náš e-shop zakúpením produktu – Mikinový workshop Fullove. Cena workshopu pre jednu osobu je 160 € a zahŕňa materiál na odev, jeho personalizáciu, náklady na výrobu a čas, ktorý s vami strávime.

V prípade, že máte akékoľvek doplňujúce otázky, neváhajte nám napísať na info@lenkasrsnova.com. Pre čo najlepší zážitok je počet miest na workshop limitovaný – 6 osôb!

Tešíme sa na vás!

Váš tím LS.

p.s. Ak vás zaujíma viac o tom, ako to na našom workshope vyzerá, pozrite si fotky z tohto podujatia, na ktoré sme pozvali aj Tamaru Šimončíkovú Heribanovú, Babsy Jagušák a Mariku Beňadik Majorovú alias Tonbogirl. Ďakujeme vám dámy za krásne doobedie a dúfame, že sa vám vaše mikiny páčia :)

https://www.lenkasrsnova.com/ https://www.lenkasrsnova.com/ https://www.lenkasrsnova.com/ https://www.lenkasrsnova.com/ https://www.lenkasrsnova.com/ https://www.lenkasrsnova.com/