Rekapitulácia "Magiky Fantastiky"

Photos  ·  November 5 2012

S odstupom času môžem skonštatovať, že sa nám opäť podarila skvelá akcia! Aj tento rok na prípravách nezištne spolupracovali kamaráti, dobrovoľníci aj sponzori, vďaka ktorým už akcia získava aj svoj charakteristický rukopis. Rada by som im na tomto mieste osobne poďakovala.

https://www.lenkasrsnova.com/

ONDREJ JÓB - skvelý grafický dizajnér sa aj tento raz postaral o výborné logo inšpirované cirkusom a prehliadkou atrakcií. Kus jeho práce nájdeme aj na potlači jednotlivých textilných materiálov – s citom dokázal skombinovať "zverinec" z mojich skíc a vytvoriť tak niekoľko druhov raportu.

https://www.lenkasrsnova.com/

MIMO ARCHITEKTI- Fero so Soňou sa napriek obmedzenému rozpočtu a malému časovému priestoru postavili čelom k výzve navodiť atmosféru šapitó a priblížiť divákov viac k samotným modelom. A myslím, že ani tentokrát nesklamali!

SIMONA JANIŠOVÁ A LINDA VIKOVÁ – Po tom, ako naša skvelá šperkárka a kamoška Radka Kovačíková odišla pôsobiť do NYC, prirodzene vyplynula spolupráca s "keramičkami" z vedľajšieho ateliéru. Keramické doplnky som pri svojej kolekcii ešte nemala a som veľmi rada, že tak nenásilne a kreatívne doplnili kolekciu.

https://www.lenkasrsnova.com/

ZUZANA PAULINI,  MICHAELA KICKOVÁ, TATIANA HROMADOVÁ, DONA KIŠOVÁ - Na vytvorenie vizáže pre jednotlivé modelky sme si prizvali šikovné maskérky z filmárského prostredia. Prezentácia s mejkapom a vlasmi neuveriteľne ožila!

HENRIETA CVANGOVÁ – produčná, ktorej sa podarilo celý tento "mini-kolos" udržať pod kontrolou a doviesť ho do úspešného konca.

https://www.lenkasrsnova.com/

MICHAL SABO – moderátor rádia Europa 2 sa zhostil úvodu prehliadky aj komunikácie s médiami. Aj jemu patrí naša veľká vďaka...

ROMAN MAROŠ – šikovný chalan, ktorý posilnil náš team s tým, že pracoval s modelkami na choreografii a mal na starosti hladký priebeh toho, čo sa celý večer dialo na móle.

BRAŇO LENGYEL – filmársky člen našej bandy, ku Magike Fantastike vytvoril skvelý teaser a zábavné funding video, tradične zostrihol aj nekrátený záznam z prehliadky a už si brúsi zuby na making-of a skrátenú verziu...

https://www.lenkasrsnova.com/

LAVAGANCE – Znie to neuveriteľne, ale aj túto prehliadku dostala do varu skvelá živá kapela! Tento raz to boli Lavagance, ktorým nesmierne ďakujeme za ochotu!

https://www.lenkasrsnova.com/

GALLERIA CVERNOVKA – Milujeme industriálne priestory a sme veľmi vďační, že nám chalani z Gallerie umožnili rozložiť cirkus práve u nich. (foto: Martin Sporina)

Prehliadka by určite nevznikla bez sponzorov, ktorí nás podporili v maximálnej možnej miere a umožnili nám priniesť slovenskú módu bližšie k vám. Boli to:

EXIT MODEL MANAGEMENT (modelky), GOSH COSMETICS (kozmetika), MINSTSHOP.SK (topánky), BORITEX (látky), PROTOSERVIS (goretexové prototypy), FLICKFARM (strih videa) FILMPARK (kamerové vybavenie), K-SOFT (tlač), PENZIÓN U SRŠŇA, CASH MONEY BROTHERS (foto), CITYLIFE (reklama), ARTICHOKE (produkcia)

Veľmi pekne ďakujem aj množstvu dobrovoľníkov:

Zoltán Tóth, Katarína Fedorišinová, Martina Kocmanová, Andrea Pojezdálová, Kamila Procházková, Ján Filípek, Lukáš Králik, Martin Kakoni, Ivan Staňo, Maroš Prosuch, Juraj Straka, Michaela Bednárová, Monika Krčmárová, Braňo Šanta, Peter Milučký, Michaela Mäsiarová, Martina Čerňáková, Diana Blatnická, Mon Lazarik, Jakub Gulyás, Martin Čech, Andrej Kolenčík, Peter Lengyel

... a tým, čo FUNDLI náš projekt!

"Magika Fantastika" in Galleria Cvernovka from FlickFarm on Vimeo.

 

TEŠÍM SA NA SPOLUPRÁCU O ROK!

Lenka