Lenka navrhla originálne šaty pre 2019 IIHF MS!

News  ·  May 26 2019

Výnimočné a obľúbené športové podujatie, na ktoré sa každoročne teší celý svet sa tento rok konalo na Slovenku. ​Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji​ 2019 boli svetové, ale zároveň slovenské a dizajnové. Potvrdzujú to aj špeciálne šaty, ktoré sme pre hostesky odovzdávajúce medaily a ocenenia pre najlepších hráčovsme navrhli a vyrobili práve v našom ateliéri.
Šaty sú svieže, originálne výrazné a dokonale ladia k celej vizuálnej identite podujatia. Ostali sme verní svojmu rukopisu, v ktorom dominuje výrazný vzor a typická obľúbená dievčenská silueta, podčiarkujúca úzky pás s bohatou kruhovou sukňou. Top s trojštvrťovým rukávom dokresľuje hravý model a pôsobí mladistvo a elegantne zároveň. Pre odev sme vytvorili unikátnu potlač, ktorá je inšpirovaná vizuálom majstrovstiev, vychádzajúca z trojuholníkov a polygónov vo výraznej ružovej a modrej farbe. Vzor je aplikovaný na elegantné a kvalitné materiály, pričom potlač aj výroba šiat je realizovaná doma na Slovensku, v našom bratislavskom ateliéri.

https://www.lenkasrsnova.com/

Okrem výrazných šiat sme sa postarali aj o set doplnkov, ktoré ste mohli zazrieť na hosteskách aj samotných členoch organizačného tímu. Kolekciu dopĺňajú dámské saténové šále, ozdobné vreckovky do sák, či originálne textilné brošňe. Postarali sme sa aj o podnosy na medaily, ktoré perfektne ladia s celou grafikou eventu.

Šaty z majstrovstiev čoskoro vo vašom šatníku!

Veľmi nás potešilo, že sa vám šaty páčili. Dostali sme od vás mnohé pochvalné reakcie a veľa z vás sa nás pýtalo, či sa šaty z majstrovstiev dostanú aj do našej bežnej ponuky. Potešíme vás! Už teraz pracujeme na modleoch, ktoré spolu s obľúbenými šatami z obrazovky čoskoro nasadíme do predaja.

https://www.lenkasrsnova.com/
https://www.lenkasrsnova.com/
https://www.lenkasrsnova.com/



Foto: Ján Sukup, 2019 IIHF MS