Vaše fotky si nás získali

Foto  ·  4. apríl 2013

Predstavujeme vám súťažné fotografie "Ukáž nám, ako sa nosí Sršňová", ktoré nás najviac zaujali a oslovili. Všetky vaše fotky boli úžasné a dozvedeli sme sa z nich, ako a na aké príležitosti nosíte naše odevy. Príspevky boli natoľko dobré, že sme sa rozhodli udeliť niekoľko drobných výnimočných cien a uznaní. Nech sa páči :)

 

https://www.lenkasrsnova.com/

Radka Kovačíková – V našom sačku obrátenom naruby sa vybrala na Times Square v New Yorku. Spolu so Spongebobom a Sochou slobody sa fotila s turistami a hľadala odpovede na to, ako sa predáva umelec. Urobila z toho skvelú reportáž a video, ktoré si neskôr predstavíme v samostatnom prípevku.

https://www.lenkasrsnova.com/

Ull Tra – Náš kamoš Ull Tra chcel pôvodne fotiť svoju priateľku, no nakoniec sa do chlpatých Yetti legín nasúkal sám a šíril módnu osvetu v Oščadnici. Zvolil si netradičný doplnok – igelitku so zrolovanými medenými drôtmi. Oceňujeme Martinov netradičný pohľad na mužské lýtka.

https://www.lenkasrsnova.com/

Peťo Kulich – v sobotné dopoludnie dokázal spojiť tri činnosti. Upratal, trénoval na bratislavský polmaratón a ešte stihol nafotiť streetartovú sériu. Vyhadzovať smeti so Sršňovou je proste "in". Outfitu chýba k dokonalosti už len motýlik.

https://www.lenkasrsnova.com/

Glória – na tejto fotke nás príjemne zaskočila hravosť a bezprostrednosť. Veríme, že autorka ani snehuliak neprechladli.

https://www.lenkasrsnova.com/

Juro, Sonička a Janka – táto fotka k nám priletela z Paríža, kde si naše kamošky otvárajú kaviareň pre celiatikov. Určite ju nezabudnite navštíviť.
 
https://www.lenkasrsnova.com/

Áno, Sršňová sa nosí na chrbte! Vedia to aj malíparaziťáci zo Žiliny.

https://www.lenkasrsnova.com/

Nikola – drsná fotka dokazuje, že si to s Bad Boys užijete všade – aj v zubárskom kresle!

https://www.lenkasrsnova.com/

Ivan Bednárik – tak v tomto outfite exceloval na parížskom Fashion Weeku. Naša porota sa jednoznačne zhodla, že takýto odvážny styling by sme radi často vídali aj v uliciach Bratislavy ;)

 

https://www.lenkasrsnova.com/

Maya Nepšinská – jej fotka dokazuje, že pravá svadobná zábava začína až po polnoci a nevesta vôbec nemusí mať na sebe len šaty, ale aj drsňácke Bad Boys Nohavice. Porota ocenila atmosféru a umeleckú hodnotu fotografie.

 

https://www.lenkasrsnova.com/

A nakoniec mamička Denisa – poslala nám až tri skvelé fotky a patrí k našim prvým zákazníčkam.

 

Dúfame, že sa vám akcia páčila. Tešíme sa z príspevkov, záujmu aj nových ľudí, ktorí sa o nás dozvedeli. Veríme že sa archív  fotiek "Ako sa nosí Sršňová"  bude neustále rozrastať.

Ďakujeme našej porote a všetkým zúčastneným za príjemný zážitok.

váš tím LS.