Ukáž nám, ako sa nosí Sršňová!

Oznamy  ·  3. apríl 2013

https://www.lenkasrsnova.com/

Tešte sa a foťte sa! V tomto hesle sme odštartovali zábavnú súťaž o najpodarenejšiu fotografiu, ktorá zobrazuje, ako nosiť Sršňovú. Hľadala sa totiž najzaujímavejšia situácia, póza, momentka, či štylizovaná fotografia, ktorú ste zachytili v našom modeli. Nezáleží, či to bol doplnok, tričko, alebo celý outfit. Dôležité bolo, ako ste sa odfotili, ako kreatívne ste sa s témou pohrali…

Vaše fotografie posudzoval náš kreatívny tím v zložení:
Lenka Sršňová – dizajnérka a zakladateľka značky LS.
Marika Majorová – fashion blogerka Tonbogirl
Jakub Gulyás – módny fotograf
Ondrej Jób – type dizajnér a grafický dizajnér
Branislav Lengyel – filmár, PR manažér značky LS.

https://www.lenkasrsnova.com/
porota zľava: grafický dizajnér Ondrej Jób, Lenka Sršňová, fashion blogerka Marika Majorová, fotograf Jakub Gulyás a scenárista Braňo Lengyel na fotke zastúpený psom Edom

Do súťaže sa zapojilo 34 nápaditých fotografií, ktoré majú jedného spoločného menovateľa- radosť z módy. Naše odevy sú tu hlavne na to, aby vám robili radosť a boli vašimi spoločníkmi počas dôležitých udalostí, ale aj každodenných okamihov. Ďakujeme, že ste sa s nami podelili o tieto jedinečné momenty. Všetky fotky sa nám nesmierne páčili a vybrať víťaza bolo ťažké.
Absolútny výherca môže byť len jeden a tak prevážili tri hlasy, ktoré určili za víťaza FOTOGRAFIU MICHALA BELEJA – FASHIONISTI. Snímka s vtipom parafrázuje posolstvo odevných dizajnérov. Aj my chceme šíriť módu medzi vás a chceme vás mať čo najviac v našom stáde. Státie v podchode a šírenie "módnej zvesti" sa tentoraz oplatilo. Gratulujeme!

https://www.lenkasrsnova.com/
fotografia Michala Beleja- Fashionisti

Budeme radi, ak nám aj naďalej budete posielať svoje fotky vás v našich modeloch. Veríme že sa archív fotiek "Ako sa nosí Sršňová" bude neustále rozrastať o nové veselé momentky vašich outfitov.

Aktuálna galéria fotografií "Ako sa nosí Sršňová"

Fotografie nájdete aj na našom facebooku

Váš tím LS.