Bad Boys Wanted v Holandsku

Podujatia  ·  15. jún 2012

Počas víkendu 8-10. júna 2012 sa v holandskom Maastrichte konala zaujímavá akcia – stretnutie nádejných dizajnérskych talentov z viac ako dvadsiatich krajín Európy. Náš ateliér LS. bol oslovený organizátormi, aby na podujatí zastúpil Slovensko. Vybrali sme najzaujímavejšie modely z kolekcie Bad Boys Wanted, spolu s ateliérom Mimo Architekti sme ich doplnili o niekoľko nových kúskov a pridali sme aj doplnky od šperkárky Radky Kovačíkovej. Zaplnená SAM decorfabriek tak mala možnosť vidieť nadrozmerné 3D siluety “zlých chlapcov”, experimentálne potlače, veselé neónové dámske bundičky, či kovové šaty a tajomné pánske tuniky.Podľa organizátorov kolekcia zanechala vynikajúci dojem a svojou aktuálnosťou, experimentálnosťou a trendovosťou môže LS. ľahko konkurovať ktorémukoľvek zahraničnému návrhárovi.
Akcia to bola veľmi podarená – stotisícové holandské mesto žilo celý víkend módou a dizajnom. V Centre Céramique bol trh dizajnérskych vychytávok – na ňom sa predstavilo naše združenie Denamit.
Zo všetkého dýchala profesionalita, chuť a dobrá nálada. Spostredkovane ju môžete zažiť cez fotografie Petera Stigtera na našej facebookovskej stránke…