Klub dizajnu s Lenkou Sršňovou

Events  ·  December 3 2019

https://www.lenkasrsnova.com/

Milí fanúšikovia umenia a dizjnu!

Hurá do Galérie Satelit na nezvyčajné podujatie Klub dizajnu s Lenkou Sršňovou. Už 12. decembra sa môžete tešiť na tri akcie, ktoré sú sprievodným podujatím výstavy COLORLOVE.

Kreatívny workshop s módnou návrhárkou Lenkou Sršňovou – Fullov zverinec – hračka
16:00 – 17:30

Máte šikovné ruky a bohatú fantáziu? Prídite si vytvoriť veselú originálnu hračku – zvieratko inšpirované tvorbou maliara Ľ. Fullu. Máme pre vás pripravené plastické hračky – vankúšiky, ktoré si môžete podľa vlastnej fantázie dotvoriť textilnými aplikáciami a doplnkami. Fantázii sa medze nekladú. Workshop je otvorený pre všetky vekové kategórie. Deti do 5 rokov prosíme s doprovodom rodiča.

cena workshopu: 20€ / zvieratko, prihlasovanie: lenka@lenkasrsnova.com

Technika: ručné šitie

https://www.lenkasrsnova.com/

Komentovaná prehliadka výstavy COLORLOVE
17:30

Príďte sa prejsť svetom LS. za osobnej účasti Lenky a kurátorky Zuzany Šidlíkovej. Okrem vizuálneho zážitku vám porozprávame zaujímavosti ku jednotlivým kolekciám, expozíciám, projektom, či príbeh ako vznikla naša výstava. Prehliadku ukončíme voľnou diskusiou a už teraz sa tešíme na vaše otázky a podnety.

https://www.lenkasrsnova.com/

POP UP Lenky Sršňovej

12. december – 16:00 – 20:00
13. december – 13:00 – 18:00

Milí priatelia! Počas dvoch dní sme si pre vás pripravili netradičný koncept. Pop up priamo v expozícii našej aktuálnej výstavy COLORLOVE. Okrem obľúbených modelov a aktuálnej tvorby LS., pre vás máme aj niekoľko špeciálnych narodeninových kúskov. Príďte si vybrať z nášho Pop up mixu odev s príbehom. Radi vám poradíme, odporučíme, alebo sa len tak porozprávame o móde.

Tešíme sa na vašu návštevu!