Premiéra novej kolekcie LS. MIXI

Events  ·  September 19 2022

Milí priatelia,

aj tento rok by sme vás radi pozvali na Fashion LIVE!. Koncept a prezentáciu kolekcie sme však poňali trošku netradične.

Pripravili sme pre vás nezvyčajnú prezentáciu novej kolekcie MIXI s hudobným doprovodom z tvorby Philipa Glassa v podaní slovenského umelca a interpreta Fera Királyho. Spojením minimalistickej hudby, statickosťou prezentácie aj samotným konceptom kolekcie chceme poukázať na zbytočnosť rýchleho kolobehu módy, zdôrazniť zodpovedný prístup k materiálom a upriamiť pozornosť k nadčasovosti dizajnérskych kúskov.

https://www.lenkasrsnova.com/

Je to len malá kvapka v mori, ale tento rok sme sa k tvorbe a dizajnovaniu postavili naozaj zodpovedne. Modely sme vytvorili výhradne z existujúcich materiálov ateliéru a využili ostatky z doterajších kolekcií a unikátne látky ateliérového archívu. Kolekcia tak reflektuje témy, ktoré aktuálne rezonujú v odevnom priemysle a nesie sa v znamení udržateľnosti, no waste ideológie a recyklácie. Výsledkom je preexponovaná hra dezénov a materiálov v minimalistických strihových riešeniach. Výber prvých modelov MIXI prezentovaných na Fashion LIVE! je len úvodom väčšieho diela, ktoré bude vznikať v priebehu roka. Môžete sa už teraz tešiť na mnohé nové kúsky, ktoré budeme pre vás priebežne dopĺňať.

Tešíme sa na Vás už 2. októbra o 20:00 v Nivy Centrum.