Lenka Sršňová a Dominika Žáková v drobne store

Events  ·  March 25 2019

https://www.lenkasrsnova.com/

Farebný svet podľa Lenky Sršňovej a Dominiky Žákovej v drobne store & atelier

Jarné radovánky sú už v plnom prúde a jednu špecialitku sme si pre vás prichystali aj my. Poznáte obchod drobne na Moravskej 7 v Bratislave? Ak ešte nie, určite si nenechajte ujsť skvelú príležitosť navštíviť toto čarovné miesto. Od piatku 5. apríla premeníme drobne store na explóziu farieb, hravej módy a umenia v podaní výnimočného spojenia.

Veselé kúsky od Lenky Sršňovej budú vystavené v netradičnej spoločnosti diel obľúbenej maliarky Dominiky Žákovej. Pripravili sme pre vás farebný svet, ktorý sa určite oplatí vidieť! Tešiť sa môžete na nové modely z kolekcie Monochroma, hravé kúsky z Fullove a rovnako na pestrý mix vytvorený špeciálne pre tento pop-up.

Pozývame vás na slávnostné otvorenie, ktoré sa uskutoční vo štvrtok 4. apríla od 16:00 za účasti oboch autoriek. Príďte si s nami vychutnať večer plný originálnej módy, umenia, no najmä dobrej nálady a príjemnej farebnej atmosféry.

https://www.lenkasrsnova.com/

Na slávnostné otvorenie je potrebné potvrdiť svoju účasť na info@lenkasrsnova.com.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť a príďte na návštevu do drobne!

Modely Lenky Sršňovej budú k dispozícii v drobne store na Moravskej 7 v Bratislave celý mesiac, od piatku 5. apríla do piatku 3. mája v čase otváracích hodín obchodu.

Organizátorky pre vás pripravujú aj zaujímavý sprievodný program. Sledujte naše sociálne siete, kde budeme postupne zverejňovať viac.

Tešíme sa na vás,

Váš tím LS.